En riktigt god jul

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Ja ett tag sedan jag var inne här men det har sina anledningar kan jag lova, har varit helt offline i typ en vecka nu, först åkte jag till Sthlm och spenderade julveckan hos m&m väl där lyckades jag med att bränna all surf på en natt haha!! Sen har jag rest hela dagen idag,sjukt drygt att bara sitta i en hel dag men det är samtidigt lite mysigt på något sätt. Sen nu så har jag öppnat alla julklappar från familjen ikväll också, hur nöjd som helst tack för allt fint jag fick! Så har suttit ett bra tag och bara gått igenom allt fint och försöker planera hur jag ska få med mig allt nytt ner igen, och det är inte lätt när bagage viktgränsen ligger på ynka 15 kilo haha!! Men jag måste klara det för jag pallar inte betela övervikt en gång till!!
Imorgon blir det nog att dra iväg till Luleå kanske, var snack om det men vi får se blir alltid massa virr hit&dit med mina sköningar till vänner, vi gillar att planera stort men det är inte alltid det funkar att go big hela tiden! Annars så drar jag nor till city för att spana in läget lite, inte för att det lär ha hänt något i denna lilla håla men det är okje för det är man liksom van med.. Så ska jag planera lite innför nyårs, aka prova ett ex antal outfits och planera sminkning haha, men ska nog planera kvällens meny också eftersom att jag är Norrlands mästerkock så står jag ju antagligen för det för att djposten redan var upptagen för att dryg Jonke skulle ta den haha nä skoja ba bejb det blir ändå jag som roddar beatsen i alla fall innan vi blir klara!!
Men nu ska jag gå till sängs, min egna säng för en gångs skull så det blir fett särskillt när man får sällis och slipper sova själv.. Bjuder även på lite bilder från julafton lite keffa mobilbilder men ni får deala med det denna gång..see ya
 1. Kallt Stockholm 2. Outfit från julafton klänning/New yorker 3. Fest med blossisar på ballen
 

Juletid

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
I veckan blir det sista veckan innan jul, och då drar jag till Sthlm för julfirande med släkt och vänner!
Är asmegataggad över detta och springer runt här på skolan som en galen 3-åring haha
Men denna vecka innehåller i alla fall lite allt möjligt vilket är kul,  har både jobbat på med bilder som ska printas ut och ges bort i julklapp men också bilder som ska printas till vernissageet som ska hållas på torsdag.
Och sen har vi jobbat på lite med vår julspex uppvisning, vi ska göra en remake på en Harry potter trailer, så den börjar bli klar att visas upp som vi ska göra på tosdag kväll inför hela skolan!
Sen har jag tagit tag och gjort bort min to do list innför denna vecka, så nu har jag tvättat, städat och fixat till det sista inför jul vilket känns skönt! Så nu sitter jag och bara chillar i datasalen och ser på serier och tjötar med några ifrån klassen samtidigt haha
Så om en liten vecka är det julafton och tror inte att uppdateringen här på bloggen kommer hänga med då jag inte alltid kommer ha tillgång till internet, men ska försöka att önska er en god jul innan året är slut i alla fall haha
Kan ju lägga in en lite julig bild från en av skolans jugranar så det i alla fall blir lite julstämning här på bloggen..see ya 
 
 

Snart jul

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Tiden går så fort av någon konstig anledning, känns som att det nyss var höstlov fast det bara är några veckor kvar till jul.
Och allt bara försvinner så snabbt iväg, snart kommer vi sitta på avslutnings middagen och säga tack och hej, helt jäkla galet ju..
Men det ska bli skönt med lite ledighet faktiskt, men kommer sakna alla här också, de är ju min lilla familj här i Småland!
Denna vecka har varit både intensiv men samtidigt tråkig, vet inte riktigt om det beror på att det är världens pissigaste väder eller för att jag är tröttare än Jesus nu..
I heglen bli det förmodligen julbak med folk från klassen, ska bli asmysigt och jag längtar som bara den till det!
Vill också bara se på en massa bra filmer och bara mysa för denna helg är jag inte ensam utan denna helg kommer Emma att stanna, hon har åkt bort två helger i rad nu så det är skönt att min vapendragare ska stanna här med mig!
Men nu ska jag återgå till lektionen då vi håller på med julspexet som ska visas upp på avslutningsmiddagen nästa torsdag..see ya
 

666

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!

Lägesrapport

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
I helgen blev det fest trots att jag inte alls hade planerat det, men det är ganska kul med spontanitet ibland!
Så vi blev ett gäng som gick ut i Nässjö, haha trodde det skulle vara en flopp men det var sjukt bra stämning och ganska mycket drag för att vara småstad faktiskt!
Så det var kul men sjukt oplanerat, men det gick ju det också!
Var också sjukt peppad på att bara se film men det blev ju inte riktigt så, men i helgen så ska det chillas det kan jag lova!!
Men denna vecka har gått rätt lugnt fram än så länge, vi sitter med photoshop och ska skapa en egen bild som slutprodukt.
Askul är det i alla fall, för att bygga ihop en fantasibild är det inte varje dag man gör liksom haha 
Men nu ska jag fortsätta med mitt arbete..see ya
En bild från idag, ganska fint var det allt trots att det för det mesta bara är gråmulet här hela tiden
Canon EOS 1100d
Samyang 8mm f/3.5 Fisheye