En riktigt god jul

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Ja ett tag sedan jag var inne här men det har sina anledningar kan jag lova, har varit helt offline i typ en vecka nu, först åkte jag till Sthlm och spenderade julveckan hos m&m väl där lyckades jag med att bränna all surf på en natt haha!! Sen har jag rest hela dagen idag,sjukt drygt att bara sitta i en hel dag men det är samtidigt lite mysigt på något sätt. Sen nu så har jag öppnat alla julklappar från familjen ikväll också, hur nöjd som helst tack för allt fint jag fick! Så har suttit ett bra tag och bara gått igenom allt fint och försöker planera hur jag ska få med mig allt nytt ner igen, och det är inte lätt när bagage viktgränsen ligger på ynka 15 kilo haha!! Men jag måste klara det för jag pallar inte betela övervikt en gång till!!
Imorgon blir det nog att dra iväg till Luleå kanske, var snack om det men vi får se blir alltid massa virr hit&dit med mina sköningar till vänner, vi gillar att planera stort men det är inte alltid det funkar att go big hela tiden! Annars så drar jag nor till city för att spana in läget lite, inte för att det lär ha hänt något i denna lilla håla men det är okje för det är man liksom van med.. Så ska jag planera lite innför nyårs, aka prova ett ex antal outfits och planera sminkning haha, men ska nog planera kvällens meny också eftersom att jag är Norrlands mästerkock så står jag ju antagligen för det för att djposten redan var upptagen för att dryg Jonke skulle ta den haha nä skoja ba bejb det blir ändå jag som roddar beatsen i alla fall innan vi blir klara!!
Men nu ska jag gå till sängs, min egna säng för en gångs skull så det blir fett särskillt när man får sällis och slipper sova själv.. Bjuder även på lite bilder från julafton lite keffa mobilbilder men ni får deala med det denna gång..see ya
 1. Kallt Stockholm 2. Outfit från julafton klänning/New yorker 3. Fest med blossisar på ballen
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: