Regnig mÄndag

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild fÄr kopieras!
Denna mÄndag blev en regnig historia dÄ det har regnat sedan morgonen hÀr, trök tycker jag med vad ska man göra.. 
Idag har vi alla fall börjat pÄ mörkrumsveckan, sÄ det innebÀr att det bara blir analogt foto i veckan.
Det kommer bÄde bli intressant och spÀnnande att lÀra sig mer om bÄde processen i mörkrummet och sjÀlva fotograferandet, sÄ det kommer bil askul att göra!!
Men idag sÄ har vi börjat pÄ litegrann med att bygga en lÄdkamera och fotade med, det var asballt verkligen!!
SÄ sen framkallade vi de bilderna ocksÄ, sÄ man förstod lite mer av sjÀlva processen med det analoga vilket var kul!
Snart sÄ blir det middag och efter det ska jag se lite Prisson Break, fastnade för den serien dÄ jag var sjÀlv i helgen för att alla var borta typ och nu Àr jag helt hooked!!
Om ni inte har sett serien sÄ ge den ett försök det Àr typ omöjligt att sluta se!!
Helgen var som sagt riktigt soft dÄ jag i stort sett inte gjorde ett dyft, sjukt skönt med sÄnna helger ocksÄ, tror att jag behövde det faktiskt hihi
Hela lördagen bestod av att ligga i sÀngen och kolla pÄ film, gick inte ens upp för att göra mat utan Ät i sÀngen, barbahelg Àr ordet som passar in pÄ det haha!!
Men nu ska jag packa ihop och gÄ till mitt rum för att chilla lite innan det blir mat..see ya 
Bild pÄ bilderna jag tog med min lÄdkamera, hur kul som helst! 

15-09-14

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild fÄr kopieras!
Ett tag sen sist jag gjorde ett inlÀgg hÀr, men det Àr sÄ mycket annat som hÀnder istÀllet för att man bara ska sitt och blogga hela tiden!
Men det som har hÀnt sen tvÄ veckor tillbaka, som att förra vecka for vi med hela klassen till ett jÀttefint stÀlle och fotade i tvÄ dagar. Det blev bland annat landskapsbilder, nattbilder och dokumentÀrabilder som plÄtades men sen klev vi alla upp klockan fem(!!!!!) pÄ morgonen och fotade soluppgÄngen, fattar inte jag kom upp ur sÀngen sÄ tidigt men jag fucking gjorde det i alla fall!!
Sen sÄ har det inte hÀnt sÄ mycket mer i fotovÀg, det var liksom förra veckans produktion som har varit det "stora" som hÀnt.
Men det har ocksÄ varit ganska lugnt pÄ fritiden ocksÄ, har blivit mycket film pÄ helgerna nÀr vi kan gÄ och se film i vÄrat klassrum med projektor, hihi bio å la studentstyle!!
SÄ det Àr mysigt, vÀntar lite pÄ att hösten ska dra igÄng pÄ riktigt sÄ man fÄr plÄta den smÄlÀnska hösten snart, kommer bli mysigt med det hÀr tror jag!
I veckan ska vi plÄta arkitektur, vilket kommer bli kul för det kan bli sÄ mÀktiga bilder pÄ det tycker jag.
Sen sÄ hjÀlper jag författarlinjen hÀr pÄ skolan med deras skoltidning sÄ imorgon ska jag fota personportrÀtt till den, vilket alltid Àr kul sÄ!
SÄ det Àr hur veckan ser ut just nu, nÄgonting mer kommer sÀkert dyka upp men det Àr lugnt..
Men nu ska jag gÄ och chilla lite innan dt blir middag..see ya
Canon EOS 1100d
Canon 50mm f/1.8 II