Nytt jobb & sorg

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Ja vad ska man säga längesedan sist som vanligt haha, men de är mycket nu både arbetsmässigt och kännslomässigt. Men föröker att hitta min väg till framgång och lycka, och de jag har insett är att de är bättre att ta tag i saker och ting istället för att tro att andra ska lösa de åt mig. 
Sen så har jag också utmanat mig själv då jag skaffat ett helt nytt jobb, ska nämligen jobba som skolfotograf ett tag nu här på höstkanten! De är så mycket mer än att bara ta lite bilder kan jag lugnt säga! Kommer både få erfarenhet av människor och bli en jävel på att rigga upp en studio lite varsomhelst! I veckan blir det att jobba på egen hand och jag hoppas på att det ska gå bra haha!
Sen så är det mycket annat som händer i de övriga livet som inte alls är så roliga alla gånger, de känns som att alla farväl aldrig vill ta slut, men livet som går vidare under tiden känns lite tomt just nu tyvärr. Men allt tar sin tid att bearbeta och just nu är det att ta dag för dag och bara fokusera på de små tillfällena som är fyllda av glädje och kärlek, så tack till alla som orkar med en lite vilsen och nedstämd tös, jag lovar att de blir bättre men jag måste få lite tid till sorgebearbetning just nu❤️ Så under tiden får ni inte glömma bort att sprida glädje och kärlek till alla..see ya
En bild på en typisk uppsättning, kommer bli många sånna bilder framöver då de är mitt nya "kontor" 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: