2015

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Beskriv 2015 med fyra ord.
Växa upp, fest, nya möten & kärlek.
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Åkte utomlands utan min familj, gick in i ett seriöst förhållande med någon jag älskar, bodde själv och skaffade tre nya jobb.
  
Vilka låtar kommer påminna dig om 2015?
Ganjaman - Alfons
De draaar - Axel Wikner
The only way is up - Tiesto
The hills - The weekend
Imam Cobain - Silvana Imam
Man of the year - Schoolboy Q
Sorry - Justin Bieber
Plus typ hundra till men kommer inte på alla just nu, men dessa är typ de jag tänker på mest
 
Bästa filmerna du sett under 2015?
The loft, Ted 2, American sniper, The babadock och säkert någon till som jag inte kommer på just nu.
 
Bästa TV-serien?
Modus, Ängelby & morden i Sandhamn.
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, 100% kläder.
 
Bästa selfien?
Svårt att välja men dessa är mina favoriter!
 
Vilket var ditt största misstag 2015?
Att tro att man hade koll på läget när så inte var fallet & att lita på människor som jag visste var knas redan från början.
 
Vilken var din största framgång 2015?
Tror nog att det är att jag vågade flytta och försöka skapa någonting eget, och att jag vågade säga hejdå till vissa människor som tog på tok mycket enerig från mig. Och att jag faktiskt skärpt till mig och växt upp lite mer och mognat väldigt mycket som människa. 
 
Vilka är dina bästa minnen från 201?5
Att jag klarade av att avsluta min kurs på Sörängen, mitt feta födelsedagsfirande + att fylla fakking 20, att lära känna nya människor och ha hur roligt som helst på båda mina jobb som jag haft. Och att jag fick bli en del av en fantastisk och underbar människas liv, och att hon ville vara en del av mitt♥
 
Hur firade du din födelsedag?
Jag firade min födelsedag typ två gånger tror jag, först på Sörängen då ja hade taggat i veckor oc köpt mängder med konfetti, ja det kom i exakt hela mitt rum och jag hittar fortfarande små konfetti bitar i saker som jag hade där nere.. Blev en lång kväll och vi fick på något sätt med oss bartendern på efterfesten så jag rankar de som ganska lyckad kväll. Sen firades det även då jag kom hem till Skell igen och de var inte lika fett men det blev mysigt med dem som jag hade saknat mest under tiden jag var på Sörängen. 
 
Bästa köpet?
Oj blir svårt att säga eftersom att jag inte gör några dåliga inköp, *host men det måste nog bli min kamera som jag använt rätt mycker iallafall i början av året. Men sen har det ju blivit en del kläd inköp också men de jag är mest nöjd över där måste nog bli min odd molly tröja och min tommy hilfiger tröja. 
 
Vilka länder besökte du?
Besökte först Dublin med klassen och sen Finland, båda va fett som fan!
 
Vad kommer du sakna från 2015?
Att bo på Sörängen även om det var jobbigt ibland också, men det är nog mer friheten att jag kunde pausa tiden på någpt sätt där som jag inte riktigt kan nu. Men mest alla underbara människor där som gjorde mina dagar helt fantastiska. Ochsen kommer jag sakna morfar som detta år blev en ängel, och honom kommer jag alltid sakna.
 
Vad tänker du göra annorlunda under det nya året?
Jag ska försöka att inte skjuta upp saker utan göra dem direkt, ska väl också bli ännu starkare i mig själv och utvecklas som människa. Och att komma ihåg att det är okej att inte vara okej ibland också. Samt att stå upp för mig själv och lyssna på mig själv mer.
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2016?
Fortsätt blicka framåt, våga utvecklas och inte vara rädd för att misslyckas, våga fortsätta testa nya saker för det mesta klarar du faktiskt utan problem. Men också att det är okej att vara besviken, arg eller ledsen. Och tappa aldrig hoppet om att du kan göra vad du vill och faktiskt lite till! Och glöm inte att ha kul och skratta mycket och högt så ofta du kan!! Och att ta hand om dem som finns runt om kring dig, det behöver inte alltid vara mycket, ibland kanske det bara är ett leende som behövs för att göra någon annas dag.
 
Bästa bild från 2015?
Ett axplock av de jag plåtat under 2015, men detta är nog ändå favoriterna!
 
 
PS!
Så tillsist vill jag tacka alla som varit en del av mitt 2015 ni har varit golden, och jävlar vilket år jag haft så mycket skratt och livet har varit en enda stor fest, men också till de dagar tårarna aldrig slutat rinna och när livet varit lika grått som gråkortet på jobbet var. Men nu ska jag ta 2016 med storm och inte ge mig tills jag vunnit alla kamper jag har framför mig, och detta år det ska bli ännu bättre!!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: