Stolt & glad

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Mycket har hänt sedan sist ska ni veta, har hunnit med allt ifrån att göra klart det mesta med julhandeln till att typ planera nästa års början. Men i helgen ska jag göra klart allt som rör julbordet, planerar just nu för fullt vad som ska serveras och vad som ska inhandlas allt eftersom. Så det rullar på ganska bra just med den biten, sen ska ju granen pyntas imorgon och julklapparna ska ligga under den så fint som i en film. Och sen den här veckan kom även mormor hit vilket är jätteroligt, det var så himmla längesen hon var här så det är så kul att hon äntligen är här! Vi har hunnit med att åka in till stan så hon fick se att det typ ser likadant ut som det gjorde när hon var här sist, och vi har även handlat de sista julklapparna tillsamans. Idag var vi på en liten släktmiddag vilket var urtrevligt, så nu är jag mätt och belåten kan jag lova!
Och här i veckan så blev jag glatt överraskad då tidningen foto, som jag förövrigt prenumererar på, valde att ha med min bild i en artikel. Blev både glad och väldigt stolt kan jag säga!
En annan väldigt rolig grej är att jag och Linh ska gå på Justin Bieber när han ska spela i sthlm i september, ni fattar inte hur megataggad jag är just nu! Så ser supermycket framemot vad 2016 har att erbjuda, för 2015 är ju faktiskt snart slut vilket också känns ganska sjukt fast lite kul också med lite nytt igen på samma gång. 
Och en sak som händer nästa vecka förutom julafton så är det också att jag ska få träffa Emma igen, hon och jag ska få låna hennes systers lägenhet och ha en liten sleepover med julklappsbyte och gossip hihi, lovar att det kommer bli sååå mysigt och jag längtar ihjäl mig just nu. Men nu ska jag gå och kolla på någon mysig film och mysa lite, så tills nästa gång får ni sprida massa kärlek♥
Bilden på hästen som togs nån gång i somras fick en plats i tidningen foto, är typ stoltast just nu! 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: