Stockholm details

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild fÄr kopieras!
Canon EOS 7d
Canon 50mm f/1.8 II

Moderna museet

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild fÄr kopieras!
Canon EOS 7d
Canon 50mm f/1.8 II

Back to back

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild fÄr kopieras!
Nu har jag Àntligen redigerat lite bilder frÄn Stockholms resan som gjordes veckan innan sportlovet, jag stannade ocksÄ dÀr till söndagen trots att vi slutade pÄ torsdagsförmiddagen den veckan. Hann inte plÄta sÄ mycket under min vistelse i huvudstaden men lyckades ÀndÄ fÄ ihop till nÄgra inlÀgg som kommer komma upp hÀr pÄ bloggen, sÄ nu ska det bli lite regelbunden uppdatering ett tag framöver i alla fall!
Sen efter en vecka i Stockholm drog jag ner till SmÄland igen för att spendera mitt sport lov hÀr, hann dÄ med att gÄ pÄ GekÄs i Ullared och alltsÄ vilken upplevelse, helt galet mycket grejer pÄ ett och samma stÀlle de var helt galet! DÀr blev jag kvar i tvÄ dagar vilket behövdes minst sagt haha, efter det Äkte jag tillbaka till internatet och hade en myskvÀll i datasalen pÄ tisdagskvÀllen. PÄ onsdagen sÄ Äkte jag in till Jönköping för att kolla lite hann med allt möjligt och avslutade med att dra till A6 och kollade runt lite och hann Àven in pÄ ikea dÀr jag köpte lite saker som var vÀldigt nödvÀndiga! Och sen pÄ torsdagen sÄ blev det en svÀng till Eksjö och Àven en liten svÀng ner till stan hÀr, vilket var skönt att inte behöva Äka sÄ lÄgnt!
Sen sÄ blev det en helg som bestod av sleepovers hit & dit, började med att sova över hos Elin i Husqvarna och sedan drog vi tillbaka hit till internatet igen pÄ lördagen, dÄ kollade vi pÄ mello och Ät en fin middag tillsamans det var ju trots allt alla hjÀrtans dag!
SÄ det Àr vad som har hÀnt under tiden jag inte varit hÀr, och i veckan Àr det ljussÀttning som gÀller pÄ lektionerna! Ska bli spÀnnanande att jobba med flera ljussÀttningar och verkligen fÄ utmaningar hela tiden, sÄ det lÀr bli nÄgra bilder frÄn denna vecka som kommer komma upp hÀr ocksÄ innom snar framtid! Men nu ska jag gÄ och chilla lite framför Greys anatomi..see ya
Utsikten frÄn hotellet
Canon EOS 7d
Canon 50mm f/1.8 II
 

Sthlm

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild fÄr kopieras!
Har nu hunnit med att vara i Sthlm i tre dagar och tiden gÄr sÄÄÄ fort att jag knappt hinner med, pÄ mÄndagen packade vi upp vÄra grejer och installerade oss pÄ vandrarhemmet som vi bor pÄ. Vandrarhemmet ligger i Skanstull sÄ de Àr nÀra och bra in till city. SÄ pÄ mÄndag kvÀll blev det middag pÄ donken och jag fick sÀllis av Marcus vilket var trevligt! Gjorde inte sÄ mycket mer efter de men de gjorde inget för jag var rÀtt trött ÀndÄ!
Sen igÄr sÄ var vi typ genom hela stan och tillbaka, dagen började med att vi Äkte till moderna museet och kollade pÄ en utstÀllning dÀr, sen Äkte vi in till KungstrÀdgÄrden och gick sedan upp till Stockholms fotoskola, kÀndes som om vi gick en mil dit alltsÄ! VÀl dÀr lyssnade vi pÄ en elev om hur de var att plugga dÀr och fick Àven följa med till en studio som han hyrde in sig i pÄ Odengatan och den va helt magisk! Sen frÄn Odenplan Äkte vi till Slussen och gick dÀrifrÄn till Fotografiska, sÄ sammanfattningsvis sÄ kollade vi pÄ utstÀllningar och gick en massa onödiga kilometer! Men det har varit rÀtt mysigt ÀndÄ haha
Och idag ska vi trÀffa en fotograf som heter Micke Berg, sÄ vi ska fÄ ett uppdrag frÄn honom sen ska han fÄ bedöma vÄra bilder och ge lite feedback! SÄ de ska bli superspÀnnande!
Efter det skulle vi fĂ„ Ă„ka till springs studios och kolla lite pĂ„ olika studios och sĂ„ vilket ocksĂ„ ska bli kul! 
Sen fÄr vi se vad som hÀnder efter vi slutat men de tar vi dÄ haha! Ska nog börja göra mig i ordning sÄ jag Àr redo inför denna dag..see ya
En mobilbild frĂ„n studion pĂ„ Odengatan 

Sthlm & sportlov

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild fÄr kopieras!
LĂ€ngesedan sist jag skrev nĂ„gonting hĂ€r, men det har varit andra saker som kommit emellan. Men nu Ă€r det ny vecka vilket betyder nya utmaningar, vi Ă€r nĂ€mligen i Stockholm i veckan! Fattar ni hur fett de Ă€r, Ă€r hur glad som helst för detta och peppad inför allt vi ska göra! Ska försöka plĂ„ta sĂ„ mycket jag kan under veckan, sĂ„ jag kan lĂ€gga upp lite bilder hĂ€r pĂ„ bloggen nĂ€r jag kommer tillbaka till skolan! Sen Ă€r det sportlov nĂ€sta vecka ocksĂ„, sĂ„ dĂ„ blir det lite roadtripps hit&dit som Ă€r inplanerade sĂ„ de kommer bli kul! 
Ska försöka uppdatera under veckans gÄng hur det gÄr i Sthlm, beror pÄ hur mycket jag orkar med efter en hel dag av nya utmaningar! Men nu ska jag fortsÀtta min tÄgresa med klassen..see ya