Back to back

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Nu har jag äntligen redigerat lite bilder från Stockholms resan som gjordes veckan innan sportlovet, jag stannade också där till söndagen trots att vi slutade på torsdagsförmiddagen den veckan. Hann inte plåta så mycket under min vistelse i huvudstaden men lyckades ändå få ihop till några inlägg som kommer komma upp här på bloggen, så nu ska det bli lite regelbunden uppdatering ett tag framöver i alla fall!
Sen efter en vecka i Stockholm drog jag ner till Småland igen för att spendera mitt sport lov här, hann då med att gå på Gekås i Ullared och alltså vilken upplevelse, helt galet mycket grejer på ett och samma ställe de var helt galet! Där blev jag kvar i två dagar vilket behövdes minst sagt haha, efter det åkte jag tillbaka till internatet och hade en myskväll i datasalen på tisdagskvällen. På onsdagen så åkte jag in till Jönköping för att kolla lite hann med allt möjligt och avslutade med att dra till A6 och kollade runt lite och hann även in på ikea där jag köpte lite saker som var väldigt nödvändiga! Och sen på torsdagen så blev det en sväng till Eksjö och även en liten sväng ner till stan här, vilket var skönt att inte behöva åka så lågnt!
Sen så blev det en helg som bestod av sleepovers hit & dit, började med att sova över hos Elin i Husqvarna och sedan drog vi tillbaka hit till internatet igen på lördagen, då kollade vi på mello och åt en fin middag tillsamans det var ju trots allt alla hjärtans dag!
Så det är vad som har hänt under tiden jag inte varit här, och i veckan är det ljussättning som gäller på lektionerna! Ska bli spännanande att jobba med flera ljussättningar och verkligen få utmaningar hela tiden, så det lär bli några bilder från denna vecka som kommer komma upp här också innom snar framtid! Men nu ska jag gå och chilla lite framför Greys anatomi..see ya
Utsikten från hotellet
Canon EOS 7d
Canon 50mm f/1.8 II
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: