Tillbaka igen

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Ja nu är jag tillbaka här i Småland igen, flög ner till Sthlm igår och idag blev det tåget ner vilket gick otroligt bra med tanke på vädret som Sverige bjuder på.. Fick sedan skjuts från stationen till skolan och sen släpade jag upp min svintunga väska och började packa upp allt som jag hunnit samla på mig under jullovet haha, det tog en halvtimme ungefär och sen gick jag till datasalen för att börja ladda in alla bilder från jullovet till lightroom, och tro mig det kommer ta ett bra jävla tag!
Men det går ju bra när man kan hinna med att kolla igenom lite bloggar och ta igen lite som inte har gjorts i jul, passade även på att äta lite middag med det lilla som fanns kvar i skafferiet haha!!
Imorgon börjar vi som vanligt lite senare och det blir skönt, ska också bli kul att träffa alla igen, har längtat sååå mycket!! Ska också bli skönt att komma in i lite rutiner igen då man har tendensen att falla in i jag-gör-det-sen moden..
Hade tänkt försöka börja göra lite videobloggar också här framöver nu när jag har skaffat mig en ny kamera, vad tycks om det? Den första videon hade jag tänkt hinna med och filma till veckan så att den kan komma upp till helgen eller nått, och då blir det nog en julklapps video som jag filmar för jag tycker att det passar så här efter jul!
Men nu ska jag redigera lite bilder från mitt jullov, och det kommer säkert också upp några guldklimpar ifrån det kan jag lova..see ya
Canon EOS 7d
Canon 50mm f/1.8 II
  


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: