Håll huvudet högt

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Veckorna går fort fram, känns som de var igår jag kom hem från sthlm trots att de nästan är två veckor sedan.. Fick en bra liten mini semester där även fast det var extremt jobbigt att ta farväl av en riktig hjälte, men det var tur att jag fick bo hos min otroligt snälla lilla vän, så att jag fick hitta på lite roliga saker också vilket var golden!  Har sedan hemkomsten bara jobbat för att få tiden att gå ännu fortare, ganska skönt att bara behöva tänka på jobb också faktisk, när det känns som allting annat bara är kaos. Samtidigt försöker jag också komma på vad det ska bli av hösten, vet inte vad jag ska jobba med eller om jag ska plugga vidare på nåt heller. Och de känns som om jag måste börja lista ut de snart! 
Men annars så luffar livet i sig på i sakta mak, försöker att inte fokusera på de som är alltför jobbigt utan att jobba framåt hela tiden. Men ni ska veta att de är svårt, ibland är de jobbigt att bara tänka på minsta lilla sak. Så jag försöker  så gott jag kan med att nå mina små delmål varje dag, och just nu går de rätt bra ändå. Jag är en fighter så jag tänker inte ge upp i första taget, jag ska klara detta också!
Idag ska jag dock unna mig lite ledighet och dra iväg en sväng på trästock, har verkligen längtat efter det! Och imorgon blir det ett väldigt försenat 20 års firande, detta beror på att jag inte var närvarande på den helgen de vanligtvis brukar vara på för då befann jag mig i lilla Småland haha! Sen på kvällen bli det en sväng på Silvana Imams spelning och efter de blir de nog ännu mer fest, om jag känner mitt crew rätt! Så det blir en riktigt bra helg och de är golden alltså! Men nu ska jag kila iväg och göra mig klar inför kvällen..see ya
Han där är riktigt golden bara så att ni vet


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: