Dags att bli vuxen

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild fÄr kopieras!
Ja de var vÀl ett tag sen jag skrev nÄgonting hÀr, men Àr tyvÀrr helt upptagen med jobb och framtidstÀnk nu pÄ senaste tiden! SÄ Àr de vÀl nÀr man blir vuxen, inte för att de Àr sÄ konstigt nÀr skolan Àr slut just för tillfÀllet i alla fall. Har hunnit bli lite mer insatt pÄ jobbet hur man ska göra och sÄ vilket kÀnns bra, och jag stormtrivs alla Àr helt underbara pÄ sitt sÀtt alltsÄ!
Men de Ă€r klart att nĂ€r nĂ„gonting nytt tar fart mĂ„ste man slĂ€ppa taget om nĂ„gonting annat, och de Ă€r sĂ„ mycket jobbigare. Att sĂ€ga farvĂ€l för alltid kommer jag nog aldrig bli van med men de Ă€r ocksĂ„ en naturlig del av livet. Och de Ă€r klart att det kan vara vackert med döden sĂ„ Ă€r de alltid vemodigt just nĂ€r de sker. Man Ă€r aldrig redo pĂ„ nĂ„t sĂ€tt, men jag hoppas att detta avslut blir vĂ€rdigt och fridfullt❀
Annars sĂ„ ska jag ocksĂ„ ta vara pĂ„ min egna tid, sĂ„ jag har faktiskt unnat mig nĂ„gra dagars ledighet . SĂ„ om tvĂ„ dagar sitter jag pĂ„ ett plan ner till huvudstaden, dels för att sĂ€ga farvĂ€l men ocksĂ„ för att njuta av lite ledighet. SĂ„ jag hoppas pĂ„ bra vĂ€der och en bra weekend helt enkelt!
Och just nu sÄ sitter jag och fÀrgar hÄret och Àter fruktsallad, sÄ lite förÀndring Àr pÄ ingÄng. Funderar pÄ att dra igÄng nÄn bra film, men tror att det blir lÀggdags dÄ jag jobbar morgon passet imorgon. Ja vi fÄr vÀl se hur de blir, men nu Àr det dags för att skölja ur hÄret..see ya
En sommarkvĂ€ll frĂ„n nĂ„gra dagar sedan, helt magiskt att höra fĂ„glarna kvittra och tankarna dom bara vĂ€xte. 
PĂ„ Ă„terseende

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild fÄr kopieras!
Ja avsked Ă€r aldrig kul, och att sĂ€ga hejdĂ„ till vĂ€nner som kommit sĂ„ nĂ€ra inpĂ„ Ă€r Ă€nnu vĂ€rre. Men idag gjorde jag just de, och oj vad svĂ„rt de var. Hann inte ens vara vaken i en halvtimme förrĂ€n jag hade grĂ„tit floder. Jag har haft de bĂ€sta Ă„ret i hela mitt liv nere i SmĂ„land och de Ă€r klart att jag ocksĂ„ lĂ€ngtat hem dĂ„ och dĂ„, men jag har Ă€ndĂ„ fĂ„tt en ny familj ch de var konstigt att bara lĂ€mna den helt och hĂ„llet. Kommer bĂ„de kĂ€nnas lite lĂ€skigt och tomt att behöva börja om pĂ„ nytt igen. Och hjĂ€rtesorg kan nog vara den vĂ€rsta sorgen. Men jag vet att jag kommer se till att trĂ€ffa mina kĂ€raste igen snart, de beror bara pĂ„ tid och pengar. En annan sak som ocksĂ„ Ă€r jobbigt Ă€r att sitta pĂ„ ett tĂ„g i dryga 12 timmar, skulle helst slippa de ocksĂ„ men. 
Men jag kommer inte försvinna frĂ„n jordens yta utan bara Ă„ka lite lĂ€ngre upp i landet, upp till skogen och midnattssolen. SĂ„ jag vill bara sĂ€ga tack kĂ€ra sörĂ€ngsfamiljen för detta Ă„r, ni kommer föralltid ha en plats i mitt hjĂ€rtat era knasbollar, ni visade mig vad riktigt vĂ€nskap och kĂ€rlek Ă€r❀ De kommer jag aldrig glömma, och vilken vĂ€g ni Ă€n vĂ€ljer lycka till!
Lite knasiga & trasiga men sĂ„ jĂ€vla fina❀