På återseende

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Ja avsked är aldrig kul, och att säga hejdå till vänner som kommit så nära inpå är ännu värre. Men idag gjorde jag just de, och oj vad svårt de var. Hann inte ens vara vaken i en halvtimme förrän jag hade gråtit floder. Jag har haft de bästa året i hela mitt liv nere i Småland och de är klart att jag också längtat hem då och då, men jag har ändå fått en ny familj ch de var konstigt att bara lämna den helt och hållet. Kommer både kännas lite läskigt och tomt att behöva börja om på nytt igen. Och hjärtesorg kan nog vara den värsta sorgen. Men jag vet att jag kommer se till att träffa mina käraste igen snart, de beror bara på tid och pengar. En annan sak som också är jobbigt är att sitta på ett tåg i dryga 12 timmar, skulle helst slippa de också men. 
Men jag kommer inte försvinna från jordens yta utan bara åka lite längre upp i landet, upp till skogen och midnattssolen. Så jag vill bara säga tack kära sörängsfamiljen för detta år, ni kommer föralltid ha en plats i mitt hjärtat era knasbollar, ni visade mig vad riktigt vänskap och kärlek är❤️ De kommer jag aldrig glömma, och vilken väg ni än väljer lycka till!
Lite knasiga & trasiga men så jävla fina❤️

 

Postat av: Anonym

Du ska allt ha ett lycka till med allt också. Jag lovar att jag ska fortsätta att skapa lite oordning här och där om du lovar detsamma, och glöm inte att plocka med dig lite saker från här och där. Ja, vi får allt hoppas att vi ses igen och yes jag vet att jag är sämst, och att du är sämst och att vi är sämst, men framför allt är vi inte bäst <3

2015-06-07 @ 22:14:08
Postat av: Majken Andersson Eriksson

och självklart var den kommentaren från mig

2015-06-07 @ 22:15:01
URL: http://mejkaa.blogg.se/
Postat av: Majken

självklart var den kommentaren från mig, men man ska ju komma ihåg att skriva namn också xD

2015-06-07 @ 22:16:49
URL: http://mejkaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: