Sluttampen

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Ja snart är det långhelg och planerna är att bara ta det lugnt och ladda upp innför min födelsedag, det är bara sex dagar kvar idag, dåligt taggad man är då haha
I veckan har det ju varit en intesiv men effektiv vecka då jag har fått mycket gjort både här och på hemmaplan, vilket känns hur fett som helst! I helgen ska jag nog passa på att packa ihop lite saker som ska skickas hem igen, kommer gå åt en hel del flyttkartonger till det så dags att börja i tid haha. Men det ska nog gå bra att klämma ihop allting, dock kommer det bli mer tråkigt att kanske aldrig mer träffa vissa personer som man lärt känna här igen. Har lite smått ångest över detta men jag får se till att höra av mig med jämna mellanrum till folk..
Annars så flyter det på bra här nere i Småland, våren börjar göra sitt så peppen är total haha, sen är jag ju som sagt asmegatagg inför tjugoårsdagen som kommer allt närmre. Kommer dock vara lite skumt att inte fira den hemma men de kommer nog gå bra ändå! I goda vänners lag och jag hoppas på att Nässjö bjuder på sol och värme, annars så får det bli sol inne istället!
Ikväll får jag se vad som händer, kanske blir det någon film eller något annat kul som händer(förmodligen inte)så jag får se hur det blir helt enkelt!
En annan sak som jag däremot funderar över är om jag ska starta upp en podcast, skulle de vara något för folket? Får fundera lite över det i helgen, har fått lite förslag om det och folk verkar tycka att det är en bra idé men vi får se hur jag gör med det..see ya   
 

Postat av: Emma

Vi i norr saknar dig!:$

2015-05-27 @ 11:01:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: