Long time no fucking see

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Ja nu har jag varit hemma i typ en vecka efter alla bravader förra veckan, åkte ju som jag skrev till Finland för lite sightseeing och annat kul. Det var det också, har aldrig skrattat så mycket under en hel helg på väldigt länge alltså. Kan verkligen rekomendera det till alla som har haft funderingar på att åka med nån kryssning nån gång, för det är så värt det jag lovar! Enda negativa var att det inte var så överdrivet lång tid i Finland, då båten bara stannade i 5 timmar, men är man effektiv så hinner man se det mesta kan jag lova! Så jag hann med att både se deras domkryska och deras hamn och inner stad, samt att äta finska piroger, alltså ni fattar inte hur gott det är på riktigt! Tänkte också visa upp i ett eget inlägg allt jag hann med att investera, blev inte så mycket från själva Helsingfors men sen köpte jag ju en del gobitar på taxfreen på båten också, så det blev en hel del ändå hihi
Sen när vi kom tillbaka till Stockholm igen så blev det lite kvalitetstid med mormor och vi hälsade även på morfar, eftersom vi kom tillbaka på allhelgona tände vi ett ljus och satte dit lite blommor som han tyckte om. Det var lite jobbigt men det var otoligt fint med alla tända ljus och vackra blommor. Sen så åkte jag till William där jag fick stanna resten av veckan, vilket var väldigt snällt. Så resten av veckan blev en liten minisemester så jag gjorde de saker som jag ville, gick på naturhistoriska och åkte till Barkarby bland annat. Sen blev det världens bästa bonus i slutet av veckan då Emma spontant hörde av sig och sa att hon också skulle vara i Stockholm i slutet av veckan, så efter drygt 6 månader(!!!!!!) så fick jag äntligen träffa min guldklimp från Ö-vik igen. Och ni kan ju gissa om vi hade en del att ta igen, så vi pratade en hel del om vad som hänt och vad som kommer hända och det var så mysigt att bara få träffa denna underbara kvinna igen♥ Så nu är mitt Emma förråd påfyllt igen och jag kan se fram emot då vi ska träffas igen, vilket jag hoppas blir tidigare än 6 månader haha 
Så förra fredagen så åkte jag hem igen till Norrland och kylan, har redan hunnit med att se snö för tredje(!!!!) gången i år och tycker att vinterna kan vänta lite till faktiskt men.. Dock har det aldrig varit så skönt förrut med att få sova i sin egna säng, herregud va golden de var alltså! 
Sen denna helg ser det ut som att det blir fest som står på schemat, ska på fest på både fredag och lördag så det kommer bli ett jävla liv haha! Sen tror jag att jag ska passa på att köpa lite julklappar också, passar på innan alla andra börjar med julhetsen så då kan jag chilla då istället. Kan inte fatta att det är drygt 6 veckor kvar innan jul, tiden bara swishar förbi i en väldig fart så jag knappt hinner med nästan!
Men nu ska jag gå och brassa lite käk innan jag äter upp tangentbordet, så tills nästa gång vi hörs sprid massa kärlek♥ 
Lite bilder från hela resan, mest från båten och Helsingfors, men också på Emmis och utdöda dinosarier. Hann också med att beställa en megadrink och den va hur god som helst kan jag säga!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: