Peppad med energi

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Ni vet när man är sådär peppad på livet så att man är sjult inspirerad  hela tiden, typ vart än man går eller vad än man tittar på så bara flödar energin och kreativiteten. Jag är där just nu, har så himla mycket peppad energi pågång i hela kroppen liksom. Och det var längesedan jag kännde mig såhär, är typ peppad på allt känns det som men det är svårt att få ut all energi på en gång så blir lite spritt hit&dit men det är väl bra att det änligen händer något. Kan väl bero på att det faktiskt snart är första advent och det betyder snart jul igen! Plus att massa bra saker har hän och kommer hända framöver, men det kan jag ta nångon annan gång tihi
I helgen ska jag iallafall chilla och sippa glögg samt dra fram julpyntet, kommer bli mysfaktor till 100 000%. Sen ska jag nog en sväng på skyltsöndagen men det får jag se om jag känner för det då och hur jävligt vädret vill vara typ. Vill också hinna klippa mig innan det blir allt för mycket julhets, tror dock inte att jag kommer lyckas med det målet men vad gör det när man kan ta tag i det själv isåfall!  
Har också tänkt att ta tag i min redigering på mina mini filmklipp från Finlandsresan och lägga upp här, men har inte hittat minneskortet till min digitalkamera än sååå ni måste vänta lite till på det. Blir så när man släpper lös sin estet och allt är typ borta med vinden.. 
Men just idag så blir det att jobba till kvällen, sen ska jag hem och äta nåt gott typ chips eller nåt, för det är ju faktiskt fredag(!!!) så det blir chill på schemat. Sen ska jag nog se någon bra film. Så där har ni min dag, spännande va? Skoja den är ganska oupphetsande men det behöver man ibland också kanske tror jag..
Lyssnat oförskämt mycket på musik den senaste tiden, svävar iväg till en annan dimension för en stund och bara blir något annat.
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: