Förkylning

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Ja nu har även jag åkt dit på en förkylning, blir så irriterad att jag typ nästan klarade mig undan.. Men det är inte mycket att göra åt det förutom att vila och ta det lugnt, vilket jag gör atm då jag chillar i soffan och slutade jobber ca 11 klockan idag. Så har inte direkt jobbat ihjäl mig idag, men det är ju ganska skönt de också när man är lite förkyld fortfarande. Så hela veckan kommer typ bestå av sådana jobb eftersom det är förskoler som ska fotas och det är oftast ganska små grupper på typ 15-17 barn och det brukar bara ta en förmiddag att plåta så det blir en skön sista vecka på jobbet kan man lungt säga! Sen börjar mitt andra jobb om igen, och då kommer det inte bli några kortdagar kan jag lova!
I helgen så firade jag ju som jag skrev i förra inlägget min pappi som fyllde år, så det var kul han blev nöjd över presenterna som jag köpte och att tårtan som jag hade bakat var god så jag är nöjd! Sen så piercade jag mitt öra och jag trodde att jag skulle dö av smärta fast jag överlevde och det gjorde typ inte ens ont haha! Filmade litegrann av själva percing momentet men blev som sagt sjuk så det blev aldrig någon uppföljning på klippet så får försöka fixa det på något sett.. Och så lyckades jag ju med att bli megaförkyld så jag låg med typ 39 graders feber hela söndagen och förökte bli lite bättre tills idag så att jag kunde jobba, och det kunde jag för att jag inte längre hade någon feber, dock är jag lite snörvlig och har lite ont i halsen fortfarande men jag överlever nog veckan ut ska ni se!   
Så nu ska jag hoppa in i duschen och packa klart arbetsväskan tills imorgon, så får ni ta hand om varandra tills nästa gång♥
Lite halvlåguplösta mobilbilder från helgen som var bra enda tills jag blev tvär sjuk bara sådär mitt i allt  
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: