Jobba bör man typ

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Ja jag fortsätter med att fylla mina dagar med jobb och åter jobb, snart är det dock slut på ett jobb men då börjar det om på ett annat, känns lite konstigt att det snart har gått typ 8 hela veckor sedan jag började med alla plåtningar hit & dit. Och en annan sak som är lite galet ät att det redan hunnit gå halva oktober typ, snart sitter man ju vid julbortet och käkar igen! Hinner knappt med i kalendern längre och det känns typ lite bra ändå, det måste väl betyda att livet är rätt fett just nu. Men nog om det annars kanske ni börjar klassa mig som pensionär om jag bara ska babbla på om att tiden går så fort fram, men det är så de känns just nu! 
 
Annars är det rätt lugnt i mitt liv just nu, händer inte så jätteroliga saker på veckorna typ. Men helgerna levererar dock lite roligare saker, typ som i helgen ska jag pierca mig och helt ärligt så är jag lite livrädd typ, kommer typ börja gråta eller nåt, ska försöka ta mig samman och göra det bara. För jag vill ju ha en till piercing men som sagt nu när jag gått och blivit värsta pensionären är det fan inte lätt längre, saknar min tonårsinpulsanda litegrann faktiskt haha! Detta spektakel har jag tänkt föreviga i en vlogg men vi får se hur det går med de elt enkelt. En annan sak som sker denna helg är att pappi fyller år så då blir det manskalas typ, har i alla fall köpt världens bästa presenter och är förövrigt asnöjd med mitt otroliga sinne för present inköp. 
 
Och just nu har jag just tittat klart på svt:s nya talkshow edit: Dirawi där Silvana imam gästade, hur underbart som helst med lite pussypower en torsdagkväll som denna, så nu ska denna donna göra sig klar inför morgondagen och krypa till sängs, det är the life of a hard working arbetare det!
Smyger runt i tofflor på jobbet och tycker att barn är ganska sköna ändå med alla sina miljarder frågor som inte har några bra svar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: