Händelserik helg

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Ja vart ska jag börja, blev en riktigt händelserik helg kan man minst sagt säga! Helgen började med att jag slutade vid lunchtid på fredagen och sen så bar det av till Luleå den här helgen också. Det blev en relativt lugn fredag, vi åt en god middag och hade lite mys tillsammans. Sen blev det en lite sovmorgon och fick vakna upp till värsta hotellfrullen hihi, och var till och med så bra väder att vi kunde sitta ut på balkongen och njuta av morgonsolen! Sen blev det en sväng in till city där inhandlade jag lite nödvändigheter, tänkte visa upp det i ett eget inlägg imorgon då jag måste ha dagsljus till att plåta allt haha! Hann även med en jobbintervju så vi får se hur den gick, men det kändes bra i alla fall! Sen åkte jag hem på kvällen igen och då drog jag iväg för att träffa Chrille inne i stan. Var asmys att träffa honom igen och vi gled runt lite här och var.
Men sen hände lite tråkigare saker under lördagsnatten, var nämligen med om en krock på e4, dock blev det bara bilen som fick stryk som tur var. tur att det också var vi en korsning så att det inte gick så fort, men det var inget jag kunde gjort annorlunda då det var den andra bilen som körde in i min vänstersida och orakade kollisionen.. Så efter den incidenten så åkte vi hem till Chrille så jag fick sova hos honom, sov inte så bra eftersom det blev lite mycket tankar och jag fortfarande var lite chockad från krocken. 
Och sen på söndagen fick jag åka hem och fylla i papper hit och dit samt möta upp den andra föraren och skriva i försäkringspapper tillsammans, så nu får vi se vad som händer efter det. Men det tog typ hela dagen till att dels vänta på föraren och sen till att fixa till allting med bilen. Men sen vid middagstiden åkte jag Chrille in till stan för att äta middag tillsammans och summera helgen haha, så det var en helt perfekt avslutning på helgen. 
Så bortsett från krocken så var helgen en av dom bättre, hade super trevlig med så underbara människor som jag älskar sååå mycket. Och nu till helgen nu som kommer ska jag att ta det lugnt för att nästa helg kommer Linh hit♥ Och ni förstår inte hur mycket jag längtar till det, så jag bara räknar ner dagarna nu alltså! Men nu ska jag gå och slänga i en tvätt med jobbkläder, har ett så fab liv..
Lite bilder från Luleå 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: