Besiktning & besök

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
April börjar lida mot sitt slut och snart kikar maj fram i kalendern, men idag har jag andra saker på agendan än att räkna resterande dagar till maj. Ska nämligen åka och besikta bilen och hoppas på att min lilla pärla går igenom i alla fall, sen efter det ska en del andra ärenden uträttar innan jag ska åka iväg till Luleå airport för att hämta upp min älskling! Ska nämligen leva lite samboliv nu i lite mer än en vecka, så det ska bli kul! 

Vet inte vad vi ska hitta på för något allt mest men ikväll ska vi bara rå om varandra och mysa, de var ju trots allt nästan tre månader sen vi sågs. Så det ska bli asmysigt att bara få må med henne❤️

Annars rullar det på som vanligt med jobb och livet i övrigt, tvättade bilen och städade ur allt skräp ur den igår kväll. Så nu känns den ren och fräsch, i alla fall på ytan haha! Sen hann jag även med att laga en ordentlig frukost dagen till ära då jag ska hinna med allt möjligt, de här med vuxen livet tar på krafterna! Men nu ska jag packa det sista och åka iväg, önska mig och min bil lycka till! Och så får ni sprida massa kärlek till varandra nu tills vi hörs nästa gång❤️
Supergröt med havregryn och chiafrön toppat med hallon och kokos, de gör gott för både magen och själen!


Hemvändare & däckbyte

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Idag är jag ledig vilket innebär sovmorgon och att jag befinner mig i Skellelfteå över dagen, ska bara på en kort visit här då de enda jag ska göra är att byta till sommardäck på bilen. Inte så kul men så är det att bli vuxen, ska också få med dig det sista kartongerna och små saker som är kvar. 

Men ska såklart umgås med familjen och kanske hinna en sväng in till stan för att köpa lite nödvändigheter. Jag och mamma ska ta en fika efter hon slutat jobbet och prata lite skit!

Men nu ska jag fortsätta äta min frukost som jag lyxade till de med idag, färska jordgubbar och kokosflingor, kärlek på den! Sen ska jag gå med alla hundar och göra mig i ordning, så tills vi hörs nästa gång så får nu sprida massa kärlek❤️

Snacka om lyxfrulle, lovar att de var lika gott som det såg ut att vara!

Nyinflyttad

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Är verkligen askass på att uppdatera, men för typ hundrade gången så ska jag försöka bli lite mer aktiv här. Har hunnit med riktigt mycket sen sist, för jag har nämligen flyttat(!!!!!) till ett eget ställe. Och jag är så glad för det, så har varit lite upptagen med att flytta saker hit & dit sen har jag jobbat extra mycket nu så jag kan betala hyran. Så allt annat som inte är prioriterat och viktigt har jag lagt åt sidan, men nu börjar jag äntligen bli klar med all flytt, så nu kan jag sätta mig ner en stund och ta det lugnt!

Har i helgen varit ledig på första gången sen typ tre veckor tillbaka, vilket har varit väldigt skönt! Började på lördagen med en lång sovmorgon och slöade sedan bort resten av dagen, tyckte att jag förtjänade att bara vila ut lite efter en hel vecka av jobb. Sen på söndagen blev det mer gjort, passade på att boka tvättstuga och tvättade bort all tvätt, dammsög och skurade golven. Kände mig duktig och rätt effektiv faktiskt haha, sen så hann jag räven in en sväng till stan där jag gick och gjorde lite ärenden men också spontan shoppade lite nya saker. Köpte också en födelsedagspresent till min bror då vi båda fyller år snart så måste jag ju börja redan nu, kan inte fatta att han fyller hela 18 år, han är inte så liten lillebror längre! Och idag så har jag plockat bort lite ur de sista flyttkartongerna som fanns kvar, sen har jag hunnit med att dra en sväng till gymmet, var på tiden att jag fick pressa mig lite. Så är väldigt nöjd med denna helgen och är glad att jag fick så mycket gjort!

Har filmat lite till en vlogg men började filma för typ två veckor sedan innan jag flyttade så måste klippa ihop allt så de går att titta på, men den kommer komma upp längre fram den här veckan!

Nu sitter jag och väntar på att tv-programet lyckliga gatan på 4an ska börja, funderar på om jag har något gott som jag kan äta till de men tror mest jag har tråkmat hemma haha, så ska kolla på det så får ni ta hand om varandra och sprida massa kärlek❤️
Blev en mysig solnedgång ikväll och är så härligt nu när de är varmt på dagarna! Nu börjar våren äntligen komma!