Nyinflyttad

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Är verkligen askass på att uppdatera, men för typ hundrade gången så ska jag försöka bli lite mer aktiv här. Har hunnit med riktigt mycket sen sist, för jag har nämligen flyttat(!!!!!) till ett eget ställe. Och jag är så glad för det, så har varit lite upptagen med att flytta saker hit & dit sen har jag jobbat extra mycket nu så jag kan betala hyran. Så allt annat som inte är prioriterat och viktigt har jag lagt åt sidan, men nu börjar jag äntligen bli klar med all flytt, så nu kan jag sätta mig ner en stund och ta det lugnt!

Har i helgen varit ledig på första gången sen typ tre veckor tillbaka, vilket har varit väldigt skönt! Började på lördagen med en lång sovmorgon och slöade sedan bort resten av dagen, tyckte att jag förtjänade att bara vila ut lite efter en hel vecka av jobb. Sen på söndagen blev det mer gjort, passade på att boka tvättstuga och tvättade bort all tvätt, dammsög och skurade golven. Kände mig duktig och rätt effektiv faktiskt haha, sen så hann jag räven in en sväng till stan där jag gick och gjorde lite ärenden men också spontan shoppade lite nya saker. Köpte också en födelsedagspresent till min bror då vi båda fyller år snart så måste jag ju börja redan nu, kan inte fatta att han fyller hela 18 år, han är inte så liten lillebror längre! Och idag så har jag plockat bort lite ur de sista flyttkartongerna som fanns kvar, sen har jag hunnit med att dra en sväng till gymmet, var på tiden att jag fick pressa mig lite. Så är väldigt nöjd med denna helgen och är glad att jag fick så mycket gjort!

Har filmat lite till en vlogg men började filma för typ två veckor sedan innan jag flyttade så måste klippa ihop allt så de går att titta på, men den kommer komma upp längre fram den här veckan!

Nu sitter jag och väntar på att tv-programet lyckliga gatan på 4an ska börja, funderar på om jag har något gott som jag kan äta till de men tror mest jag har tråkmat hemma haha, så ska kolla på det så får ni ta hand om varandra och sprida massa kärlek❤️
Blev en mysig solnedgång ikväll och är så härligt nu när de är varmt på dagarna! Nu börjar våren äntligen komma!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: