Mitt alldeles egna

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Trodde aldrig att den här dagen skulle komma så snabbt som den gjort, men skam den som ger sig. Men det jag pratar om är en lägenhet, och inte vilken lägenhet som helst, utan min alldeles egna lägenhet där det är jag som ska stå på kontraktet. Så nästa torsdag så bor jag för första gången i helt eget, kan inte fatta det! Kommer hett klart göra ett inlägg om enbart lägenheten och visa er hur det kommer att se ut men det blir nog insluter av nästa månad då jag måste få i ordning allt och få dit allt jag vill ha. Men jag kommer jobba på med allt då det blir klart så snart som bara är möjligt efter jag flyttat in, då jag knappt kan vänta tillS allt är på plats!
 
Så nu i helgen blir det flyttpackning som står på agendan då jag är ledig, och vet knappt vart jag ska börja för jag är så taggad! Men har det mesta nerpackat redan så det gäller bara att organisera vad som ska vara kvar och följa med och det som ska slängas eller skänkas bort. Sen ska jag såklart kolla vad jag behöver köpa till och vi får se om det blir i helgen eller om det blir nästa helg då jag hunnit kolla vad som saknas när jag väl är i lägenheten. 
 
Som ni kan förstå är jag otroligt lättad och oerhört glad att äntligen kunna slå rot och få lite mer struktur i mitt liv, då det är en otrolig stress att inte veta när man måste flytta eller vart nästa lägenhet kommer vara. För nu vet jag att kan andas ut och skapa något eget då jag vet att det bara är jag som bestämmer över hur det ska se ut osv. Så nu kan jag äntligen bjuda på pyjamasparty och tacokvällar helt ostört haha! 
 
Nu ska jag dock återgå till jobbet då min lunch är slut, men tills nästa gång så får ni sprida massa kärlek till varandra❤️
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: