Stadsminister selfies & Pride

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Efter en veckas semester så har jag hunnit med alltifrån att ta en selfie med Sveriges stadsminister till att bott längst upp på en finlandsfärja. Har haft en helt underbar vecka och det som känts motigt och trögt har nog sakta men säkert börjat lösa sig mer för varje dag som gått, så just nu leker livet! Det enda negativa är att ledigheten snart är över, men laddat batterierna och fått tillbaka lite råg i ryggen har jag. Så även fast allt inte är spikat just nu så känns de ändå okej, för allt behöver inte vara kittat till 100% har jag insett under den här veckan, för varje dag har jag tagit som den kommit och det har varit det bästa valet jag gjort på länge! Hade såklart vissa saker som jag hade spikat sedan innan men annars så har det blivit spontant resten av tiden.
 
Så vad har jag nu varit och vad har jag gjort? Jo jag började veckan med att flyga ner till huvudstaden och därifrån ta finlandsfärjan över till Helsingfors, där stannade jag i drygt två dagar. Hann med att shoppa, åka ännu mer båt och bara vara turist. Hade supertur med vädret då det blev dåligt väder när jag återvände till färjan som tog mig tillbaka till Stockholm, hur perfekt var inte det liksom? Väl i Stockholm sken solen igen, checkade in på hotellet som för övrigt var superfräscht. Och hann då med på redan första kvällen springa in i Sveriges stadsminister Stefan Löfven, och oavsett politisk inriktning så är det megastort ju, menar vår stadsminister på ett litet Coop en vanlig fredagkväll om inte de är mitt i prick vet inte jag. Sen på lördagen så intog hela Pride Stockholm och jag hängde med i tåget, sjöng och dansade med mitt i bland alla paljetter och färgexplosioner. Har nog inte haft så kul på länge, fasen vilken folkfest och kommer definitivt vara med igen! Även där hade jag tur då precis när jag kommit runt hela slingan, då började det regna men det gjorde faktiskt ingenting då jag var så uppe i varv så var det nog bra med en kalldusch! Sen har jag de resterande två dagarna bara gått runt åkt ut till mall of scandinavia och hälsat på megasaknade Palle. Så jag är mer än nöjd, kan verkligen inte säga någonting som är negativt med hela den här veckan, möjligtvis att den hade kunnat fått vara längre haha!
 
Och nu sitter jag på ett tåg ner till Skövde för att hälsa på min partner, så vi får se om jag lyckas ta med mig solen ner dit också! Så tills nästa gång vi hörs så får ni sprida massa kärlek till varandra❤️
Vackra domkyrkan i Helsingfors som så pampigt står mitt i staden. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: