2016-02-17

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Försöker bli lite bättre på att kika in här och uppdatera lite mer regelbundet, har ekar lite tomt här men nu börjar allt komma på plats i vardagen så har lite mer tid igen. Så försöker fördela lite tid hit så ni har något att läsa. Just nu denna vecka så slutar jag före fem varje dag så har känt mig som en riktig Svensson, har hunnit med att både tvätta och bädda rent samt städa lite i lägenheten jag bor i nu. Så känner mig rätt så produktiv trots att mina morgnar inte riktigt matchar mig men så fort jag kommit igång så rullar allt på. 

I helgen ska jag hem till Skellefteå igen, ska fixa en del grejer sen ska jag också bara umgås med saknade små gullungar. Så vi får se om det blir en vlogg igen eller nåt men brukar bli så att jag glömmer bort att filma, ska försöka bli lite bättre på de för de är kul och göra vloggar! Men förutom det så vet jag inte vad som händer i helgen så vi får se, de är rätt skönt att vara luta sig bakåt och se vad som händer ibland. 

Ikväll så blev det att bara ta det lugnt, hann dock med att posta lite paket och lags middag och fixa matlåda innan jag intog soffan. Så just nu kollar jag på mästerkockarna och kollar igenom alla sociala medier som jag missat under dagen på iPaden samtidigt. Ska försöka med att lägga mig i tid idag men kommer nog inte hända men, drömma kan man ju! Så jag ska återgå till tv/iPaden nu så ni få se till att sprida massa kärlek till varandra hörni❤️
Middagen från idag, 100% vegansk och hur gott som helst!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: