Nystart

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild fÄr kopieras!
Mycket nytt som startats upp nu detta Ă„r, och de Ă€r sĂ„ de brukar beskrivas vid nyĂ„r att nya möjligheter ligger runt hörnet. Detta Ă„r stĂ€mde det vĂ€ldigt bra in i mitt liv, har skaffat ett helt nytt jobb med en provanstĂ€llning som sedan leder till en fast tjĂ€nst till hösten. Dessutom i en helt ny stad, nya mĂ€nniskor och nya vanor. Försöker successivt bli alltmer sjĂ€lvstĂ€ndig och vuxen, jag har kommit en bit pĂ„ vĂ€gen men Ă€n Ă€r det lĂ„ngt kvar. Har vĂ€xt till mig frĂ„n att ha varit rĂ€tt sĂ„ rĂ€dd för de medta till att stĂ„ lite starkare idag, jag vet inte alltid alla svar men har insett att de Ă€r okej att inte alltid ha kontroll över allt. Och jag Ă€r stolt över mig sjĂ€lv att jag vunnit över alla hinder lĂ€ngs vĂ€gen, tycker tack till mĂ€nniskor runt omkring som peppar och inspirerat mig. SĂ„ dĂ€rför har min frĂ„nvaro hĂ€r berott pĂ„ att jag helt enkelt satt fokus pĂ„ annat hĂ„ll istĂ€llet för att skriva hĂ€r, men ska bli bĂ€ttre pĂ„ det för att ha kvar som minne till nĂ„gon grĂ„mulen höstdag. 

Men nog med de djupa för idag, för just nu sitter jag pĂ„ en buss ner till UmeĂ„ för att trĂ€ffa min skatt igen❀ har en hel lĂ„nghelg pĂ„ mig att mysa med henne, och alla som nĂ„gonsin haft eller har ett lĂ„ngdistansförhĂ„llande fattar vad jag menar nĂ€r jag sĂ€ger att jag lĂ€ngtat ihjĂ€l mig till detta. Och det spelar ingen roll att min monsterförkylning fortfarande sitter i lite, jag ska dit och ingen kan stoppa mig för kĂ€rleken till henne Ă€r starkare Ă€n kevlar❀ sĂ„ nu sitter jag och hostar ohĂ€mmat för att jag inte tagit nĂ„gon host medicin nu pĂ„ eftermiddagen, men fĂ„r,göra de dĂ„ jag Ă€r framme istĂ€llet. SĂ„ det kommer bli min myshelg, fylld med kĂ€rlek, hoppas bara att de inte Ă€r sĂ„ kallt som förra gĂ„ngen sĂ„ vi faktiskt kan se lite av UmeĂ„ ocksĂ„, men tvivlar pĂ„ de alltsĂ„.. Men nu ska jag försöka sova lite pĂ„ bussen sĂ„ tills nĂ€sta gĂ„ng fĂ„r ni sprida massa kĂ€rlek❀
Det var lÀngesedan solen vÀrmde i detta vinterland


Ta mig till kÀrlek

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild fÄr kopieras!
Just nu sitter jag pĂ„ en buss som ska ta mig ner till UmeĂ„. SĂ„ idag ska jag Ă€ntligen fĂ„ trĂ€ffa min skatt igen efter mer Ă€n tre mĂ„nader, det kommer bli underbart❀ Vet inte riktigt vad vi tĂ€nkt hitta pĂ„ i UmeĂ„ men det ser vi, tror det mest blir att stanna inomhus dĂ„ januari kylan slog till rejĂ€lt med minus grader som gĂ„r över trettio strĂ€cket..
SÄ kommer pausa livet lite och bara vara dÀr med henne och önska att helgen aldrig tog slut, för pÄ söndag mÄste jag Äka hem igen för att direkt nÀr jag kommer hem Äka till mitt nya hem! SÄ det kommer bli en spÀnnande rid framöver med bÄde jobb och kÀrleken, sÄ kickar verkligen igÄng detta Är pÄ ett bra sÀtt!
Men nu ska jag fortsĂ€tta chilla pĂ„ bussen och kanske sova en stund till sĂ„ tills nĂ€sta gĂ„ng fĂ„r ni sprida massor med kĂ€rlek❀
Mot kÀrlek och vÀrme jag Àlskar henne sÄ mycket att ingen annan förstÄr.
Norrsken

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild fÄr kopieras!
TvÄ bilder frÄn en magisk kvÀll, drygt 19 grader minus men det gick att bortse frÄn nÀr himlen var sÄ hÀr vacker. 
Canon EOS 7d
Samyang 8mm f/3.5 Fisheye
 
 
 
 
 

Nytt Är nya möjligheter

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild fÄr kopieras!
SÄ blev det ett nytt Är igen, i Är firades det in hemma med familjen med god mat och nyÄrs raketer vid tolvslaget.
Var inte sĂ„ kallt sĂ„ jag kunde försöka mig pĂ„ att fota lite, men det gick sĂ„dĂ€r faktiskt dĂ„ kameran hade svĂ„rt att fokusera som jag ville och de som  sköt raketerna inte fattade att jag hade problem sĂ„ det blwv nĂ€stan inga bilder alls. Men det för inte sĂ„ mycket, hade en trevlig kvĂ€ll Ă€ndĂ„. Efter rakreterna blivit avfyrade sĂ„ pratade jag med Linh och gick oc la mig alldeles försent egentligen men vad gör det? Vakande upp pĂ„ det nya Ă„ret lite lagomt mysig sĂ„dĂ€r som man Ă€r nĂ€r man varit uppe lite senare Ă€n vanligt, gjorde inte sĂ„ mycket förutom att stĂ€da lite och mysa men det var en bra början tycker jag. 
En av de mer lyckade fyrverkeribilderna frÄn tolvslaget
 
Sen sÄ har jag en liten nyhet som jag har hÄllit lite hemlig ett tag tills allt fixat sig helt, och det Àr att jag ska flytta igen! Och denna gÄng för att börja jobba och bo i LuleÄ, sÄ till veckan som kommer sÄ flyttar jag upp och börjar jobbet nÄgra dagar efter det. Ska bli sjukt kul och sÄ himmla spÀnnande att Àntligen fÄ starta mitt liv och bekanta mig med helt nya miljöer! SÄ kommer absolut blogga mer om det senare nÀsta vecka och dela med mig av mina intryck.
En liten sjÀlvis frÄn nyÄrs, kanske inte sÄ klassisk nyÄrs stylad men det Àr ju likom det som Àr mitt signum..
 
I veckan blir det mycket som ska hinnas med, dels att packa allt och lite till sĂ„ jag klarar mig ett tag i LuleĂ„. Men sen sĂ„ Ă„ker mormor hem igen i mitten av denna vecka, kommer bli lite ledsamt men det har varit kul att ha henne hĂ€r♄ Dock kommer det blir inte sĂ„ ledamt hela veckan vilket Ă€r tur, min Ă€lskling kommer nĂ€mligen upp till UmeĂ„ för hon ska bo dĂ€r nu. Och ni vet inte hur mycket jag lĂ€ngtat efter henne, jag har inte trĂ€ffat henne pĂ„ typ tre mĂ„nader och hela jag lĂ€ngtar efter hela henne sĂ„ mycket sĂ„ att det gör ont♄ SĂ„ jag ska dit pĂ„ fredag och stanna till söndag, för sen mĂ„ste jag upp till LuleĂ„ för att börja jobbet. Men dĂ„ Ă€r det iallafall nĂ€rmare Ă€n vad det Ă€r nu, sĂ„ nu om jag har en ledig dag sĂ„ lĂ€r den spenderas med henne hihi♄ SĂ„ kommer förmodligen inte blogga nĂ„got mer denna vecka, kanske jag slĂ€nger in nĂ„n bild eller sĂ„ om jag har förbertt det typ idag, men tror att jag kommer att ha fullt upp med livet denna vecka typ.
Fina drinkar blev det ocksÄ festkvÀllen till Àra, sÄ det dÀr blev 2015 Ärs sista drinkar och de goda var de ocksÄ!
 
SĂ„ kan vĂ€l sĂ€ga att jag har rĂ€tt höga förhoppningar pĂ„ detta Ă„r, och att det kommer bli ett Ă„r med mĂ„nga nya saker och upplevelser samt kĂ€rlek i överflöd. SĂ„ jag kan bara hoppas att ni Ă€r med mig och att vi tillsamans sprider Ă€nnu mer kĂ€rlek till varandra tills nĂ€sta gĂ„ng♄