Nytt år nya möjligheter

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Så blev det ett nytt år igen, i år firades det in hemma med familjen med god mat och nyårs raketer vid tolvslaget.
Var inte så kallt så jag kunde försöka mig på att fota lite, men det gick sådär faktiskt då kameran hade svårt att fokusera som jag ville och de som  sköt raketerna inte fattade att jag hade problem så det blwv nästan inga bilder alls. Men det för inte så mycket, hade en trevlig kväll ändå. Efter rakreterna blivit avfyrade så pratade jag med Linh och gick oc la mig alldeles försent egentligen men vad gör det? Vakande upp på det nya året lite lagomt mysig sådär som man är när man varit uppe lite senare än vanligt, gjorde inte så mycket förutom att städa lite och mysa men det var en bra början tycker jag. 
En av de mer lyckade fyrverkeribilderna från tolvslaget
 
Sen så har jag en liten nyhet som jag har hållit lite hemlig ett tag tills allt fixat sig helt, och det är att jag ska flytta igen! Och denna gång för att börja jobba och bo i Luleå, så till veckan som kommer så flyttar jag upp och börjar jobbet några dagar efter det. Ska bli sjukt kul och så himmla spännande att äntligen få starta mitt liv och bekanta mig med helt nya miljöer! Så kommer absolut blogga mer om det senare nästa vecka och dela med mig av mina intryck.
En liten självis från nyårs, kanske inte så klassisk nyårs stylad men det är ju likom det som är mitt signum..
 
I veckan blir det mycket som ska hinnas med, dels att packa allt och lite till så jag klarar mig ett tag i Luleå. Men sen så åker mormor hem igen i mitten av denna vecka, kommer bli lite ledsamt men det har varit kul att ha henne här♥ Dock kommer det blir inte så ledamt hela veckan vilket är tur, min älskling kommer nämligen upp till Umeå för hon ska bo där nu. Och ni vet inte hur mycket jag längtat efter henne, jag har inte träffat henne på typ tre månader och hela jag längtar efter hela henne så mycket så att det gör ont♥ Så jag ska dit på fredag och stanna till söndag, för sen måste jag upp till Luleå för att börja jobbet. Men då är det iallafall närmare än vad det är nu, så nu om jag har en ledig dag så lär den spenderas med henne hihi♥ Så kommer förmodligen inte blogga något mer denna vecka, kanske jag slänger in nån bild eller så om jag har förbertt det typ idag, men tror att jag kommer att ha fullt upp med livet denna vecka typ.
Fina drinkar blev det också festkvällen till ära, så det där blev 2015 års sista drinkar och de goda var de också!
 
Så kan väl säga att jag har rätt höga förhoppningar på detta år, och att det kommer bli ett år med många nya saker och upplevelser samt kärlek i överflöd. Så jag kan bara hoppas att ni är med mig och att vi tillsamans sprider ännu mer kärlek till varandra tills nästa gång♥
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: