Bostadslös

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!

Ni vet nån gång ibland så blir det inte så som man tänkt sig, allt ändrar sig och kvar står man där lite förvånad och utan handlingskraft över vad man ska göra. Det hände mig förra veckan då jag fick ett samtal från min nuvarande hyresvärd, och fick beskedet att jag måste flytta ut för att min hyresvärd behöver bo här istället. Allt jag planerat som skulle hända i höst blir nu därför inte av, och såklart det största problemet, jag är bostadslös.

Jag försöker hålla hoppet upp och inte tappa greppet men det är svårt, jag hade just börjat komma i ordning här och nästan hunnit med att bli hemmastadd. Så jag skulle ljuga om jag skulle säga att allt är lugnt och att det inte är någon fara med mig, för det är precis tvärt om. Jag jagar bostad dygnet runt och har svårt att sova, många runt om mig tycker att jag inte borde oroa mig och ta det lugnt. Det är lättare sagt än gjort, men jag vet också att de bara försöker hålla mitt humör uppe. Och förmodligen kommer det ordna sig så småningom, men tills dess är det både stressande och jobbigt att inte veta vart mitt hem är.

Men nog om detta nu, det är inte jordens undergång även om det känns så vissa dagar. Nu ska jag fortsätta packa ner allt i kartonger så tills nästa gång så får ni sprida massa kärlek toll varandra❤️Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: