Helgplaner & jobb

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Jag bara jobbar och jobbar, dock är det bara en dag kvar nu denna vecka sen blir det ledighet i helgen. Ska bli skönt då det är den enda lediga helgen på denna schemaperiod. Detta ska jag fira med att gå med i Pridetåget som äger rum i Luleå på lördag, hann inte vara med förra året så det ska bli kul att få vara med denna gång. Sen kanske min bror kommer upp också då han lyckades ta körkort idag! Grattis till dig återigen!

Och just nu sitter jag på jobbet och vilar upp mig inför kvällen, ska jobba till tio ikväll så det lär behövas lite energi till det. Men det ska nog gå bra, har ändå lättare för kvällar än för morgnar så det är tur! Och som sagt är det bara en dag kvar nu innan de blir helg för mig.

När jag kommer hem ikväll ska jag försöka ta tag i mitt enorma diskberg som bara växer och växer, förstår inte hur de kunnat bli så mycket på bara mig haha! Sen ska jag kolla på andra säsongen av bron som jag börjat kolla på, vet inte riktigt vad jag tycker om den än men. För den är lite små konstig men samtidigt bra. Men nu ska jag återgå till arbetet. Så tills nästa gång så får ni sprida massa kärlek till varandra❤️
Det bara skiftar väder hela tiden mellan regn och sol, ge mig värme!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: