Svamppizza & recept

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Testade ett recept på svamppizza igår och det blev verkligen supergott, plus att det var busenkelt att göra och det gick supersnabbt. Här är hur jag gjorde:
 
1. Börja med att avlägsna själken på svampen så det blir mer som en skål
2. Lägg i tomatsås så att hela svampen täcks i mitten och på kanterna innut i
3. Lägg i önskad fyllning
4. Toppa med valfri riven ost
5. Sätt in i mitten av ugnen i 175° tills osten fått en gyllene färg (ca 10-15 minuter)
 
Ingredienser
4 stycken Portabellosvampar
1 paket tomatsås av valfri sort
3-4 deciliter fyllning av valfir sort jag använde mig av Quorn strimmlor 
2-3 deciliter riven ost

 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: