Hemligheter & inaktivitet

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Shit vad längesedan de var ja kikade in här, har haft mycket nu med allt och lite till. Men de börjar bli lite mer ledighet nu de kommande dagarna, men de känns som om de enda jag gör är att jobba. Kommer gå in på en väldigt jobbig schemaperiod då jag kommer jobba nio dagar i rad, dessutom två gånger, så ja kommer vara riktigt trött men de kommer nog gå ändå.

Men nog om jobb, imorgon är jag ledig och då ska jag passa på att dels sova ut men också att hinna en sväng till gymmet och tvätta jobbkläderna. Skulle även vilja hinna med att spela in en vlogg men kommer säkert glömma bort de! Kanske hinner jag även en sväng in till stan för lite ärenden men vi får väl se vad som jag hinner med. 

Så sen så har jag även väldigt roliga saker som kommer hända inom snar framtid men de kommer jag att hålla lite hemligt ett tag till, så ni får hålla ut lite till men jag lovar att de kommer vara underbart roligt när ja väl avslöjar allt, även fast jag är supertaggad redan nu och vill säga allt på en gång! 

Men nu ska jag återgå till att se lite på tv, sen ska jag ringa min lilla skatt och prata lite om allt och inget, sen efter det ska jag nog gå till sängs men tills dess så får ni sprida massa kärlek till varandra❤️
Så här fint var det i helgen då jag hann åka hem till Skellefteå. Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: