Är inte längre rädd för att bara ha mig själv

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!

Skriver så sällan här nuförtiden, kanske för att jag inte längre behöver det. Kanske för att jag mår bättre än vad jag gjort på länge, har andra saker som händer runt mig. Men saknar att skriva, så kanske får avsätta en dag i veckan till det. För att inte helt tappa bort det, för de är skönt att skriva, vet inte vem som läser men de spelar ingen roll längre. Förut hoppades jag på att vissa skulle läsa mer än andra, nu har jag inte de behovet längre för jag vet att jag har det mycket bättre här och nu.

Är inte längre rädd för att bara ha mig själv, nu är det min tur att stå i rampljuset och glänsa. Inte låta någon ta det i från mig, göra mig mindre. Kanske kan det uppfattas som egoism men då är det precis det jag vill vara, en sto egoist, för jag älskar mig för allt jag är och någonsin kommer bli. För jag har märkt att så många runt om mig är rädd för ensamheten inom oss, men de har så fel för den är det vackraste du har. För om inte du kan vara med dig själv och uppskatta dig själv, hur ska du då kunna ställa de kravet på någon annan?

Lite tankar som cirkulerat i mitt huvud nu på senaste, och såklart behöver man inte dela åsikt med mig. Tankar är fria precis som din individ, gå ut i världen och gör den till din egna för ingen kommer hjälpa dig. Och sprid massa kärlek och ta hand om varandra tills nästa gång vi hörs❤️