Utkast frÄn ett anteckningsblock

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild fÄr kopieras!

Vind mot fönstrets glas som pressas ihop, solstrimmor som trÀnger sig igenom persiennens nerdragna vÀgg. Svaga fÄgelkvitter och rörelse utanför pÄ gatan av de fÄ morgonpigga stackare som tagit sig upp.

Tystnad mellan de askgrÄ vÀggarna, bara smÄ tysta andetag och en sÄng frÄn dagar som redan passerat spelas. Brister, gÄr sönder. Som skalet pÄ det nykokta frukostÀgget, gÄr i tusen bitar. GÄr inte lÀngre att laga.

NerifrÄn gatan hörs staden som vaknat nu, blundar ser mörkret igen. Sovandes mitt ibland de klarvakna ljuset. Tunga andetag som stormens framfart. Sen tystnad.


Slöat igenom helgen

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild fÄr kopieras!

Tillbaka igen efter nÄgra lediga dagar som spenderades med att göra exakt ingenting. Eller ja lite hann jag vÀl med men inget som jag hade planerat direkt sÄ dÀr, och det var sÄ skönt att bara kunna njuta av att bara slöa igenom en hel dag utan att ha dÄligt samvete. Var ledig i hela tre dagar pÄ rad vilket Àr ovanligt men i detta fall var det vÀl behövligt!

Dock gÀller jobb hela denna vecka ut och Àr lite orolig dÄ jag kÀnner en förkylning pÄ ingÄng, försöker dricka honungsvatten med ingefÀra och se till och fÄ i mig lite c-vitamin. Vet inte om det kommer hjÀlpa men hoppas pÄ det i alla fall.

IkvĂ€ll har jag varit riktigt produktiv och hann med att plocka undan de sista flyttkartongerna som varit kvar, rensa garderoben och stĂ€dat lite överallt i lĂ€genheten. SĂ„ nu ska jag krypa ner och försöka hitta nĂ„got att kolla pĂ„ innan det blir god natt för idag, sĂ„ tills nĂ€sta gĂ„ng sĂ„ fĂ„r ni sprida massa kĂ€rlek till varandra❀En slö söndagslunch det men gott var det, och mitt stora beroende Casey vlogar kan verkligen inte sluta kolla!