Slöat igenom helgen

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!

Tillbaka igen efter några lediga dagar som spenderades med att göra exakt ingenting. Eller ja lite hann jag väl med men inget som jag hade planerat direkt så där, och det var så skönt att bara kunna njuta av att bara slöa igenom en hel dag utan att ha dåligt samvete. Var ledig i hela tre dagar på rad vilket är ovanligt men i detta fall var det väl behövligt!

Dock gäller jobb hela denna vecka ut och är lite orolig då jag känner en förkylning på ingång, försöker dricka honungsvatten med ingefära och se till och få i mig lite c-vitamin. Vet inte om det kommer hjälpa men hoppas på det i alla fall.

Ikväll har jag varit riktigt produktiv och hann med att plocka undan de sista flyttkartongerna som varit kvar, rensa garderoben och städat lite överallt i lägenheten. Så nu ska jag krypa ner och försöka hitta något att kolla på innan det blir god natt för idag, så tills nästa gång så får ni sprida massa kärlek till varandra❤️En slö söndagslunch det men gott var det, och mitt stora beroende Casey vlogar kan verkligen inte sluta kolla!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: