Nya stövlar

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!

Är redo att möta hösten i dessa skönheter!


Hemvändare

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!

I helgen åkte jag hem, tyckte jag men när jag började tänka på det så är det inte mitt hem längre. Det är mitt föräldrahem, stället jag växte upp på och huset som jag bodde i innan jag flyttade. Men ändå känns det som hemma, kan varje skavank som finns i vartenda rum och hittar allt med förbundna ögon om så skulle vara. Men det är inte mitt hem längre, jag har ett eget hem nu och det är väldigt ovant. Självklart är det något som tillhör med att växa upp, formas till en egen individ och sakta bygga upp mitt egna hem.

Det är konstigt att känna sig som en gäst men samtidigt också känna sig som hemma, för jag stannar i ett par dagar för att sedan åka vidare. Men det kommer nog alltid kännas konstigt att komma hem, för det kommer alltid vara hem oavsett vart mitt egna hem är.

Men nog om den iakttagelsen och mer om vad jag gjorde hemma, jag packade nämligen ner det sista till lägenheten så nu är allt klart. Känns helt overkligt att kunna börja se att de är ett hem, och att de känns hemtrevligt. Så nu är jag officiellt hemmastadd och färdig flyttad, 100% norrbottning med Skellefteå dialekt haha. Men nu ska jag börja göra mig klar inför morgondagen och gå till sängs, så tills nästa gång sprid massa kärlek till varandra❤️

 

Här ekar det tomt

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Ja vad ska jag säga, lite väl längesedan jag loggade in och postade något här! Lite besviken på det men har inte haft någon idé av vad jag skulle posta eller vilka typ av inlägg jag ville få ut. Men just nu har jag några idéer om inlägg på lager och vill få ut dem så snart som möjligt så det blir lite innehåll här. 
 
Idag var jag i alla fall ledig och det var skönt att få lite saker gjorda, har fixat lite med lägenheten och planerat inför nästa helg och så. Hann med en sväng in till stan och köpte lite mer inredning så nu har jag ett nytt överkast och nya kuddar till sängen! Har även städat och handlat lite, så många vuxenpoäng tjänades in idag!  
 
Just nu sitter jag och försöker ladda in lite bilder till datorn så jag har lite bildmaterial till de inlägg jag vill posta, så ska börja redigera dem snart så de blir klart. Sen ska jag kolla på Djävulsdansen på svt, så bra program och de som känner mig vet att svt äger mitt hjärta när de kommer till produktion haha. Så ska jobba lite med bilderna nu, men tills nästa inlägg så får ni sprida massa kärlek till varandra❤️
Nya överkastet från rusta och de nya kuddarna från jysk och rusta. 

Mitt egna

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!

Mitt namn står på dörren och min signatur pryder hyreskontraktet. Nu har jag officiellt flyttat hemmifrån och de känns så sjukt, kommer inte behöva flytta förrän jag känner för det. Har redan hunnit sova en natt, och trots att jag för tillfället inte har någon säng eller inga andra möbler för den delen så sov jag otroligt bra. Vaknade inte en enda gång på natten som jag brukar göra, kanske var de allt flyttpacka de upp och ner som gjorde mig extra trött men ändå!

Hann igår packa upp de mesta som jag hade här uppe, så är nöjd med att jag hann med det. För på fredag kommer mer från mitt gammal rum och mina möbler, så det blir ingen slapp helg då det knappast kommer bli carpe diem utan mer hårt arbete med att kånka flyttkartonger. Men det ska bli skönt att få hit lite mer möbler så jag får ett riktigt hem, har suttit på golvet vid ett litet soffbord och ätit frukost och lunch! Men så är det att börja om och bygga upp något eget, och är så stolt att jag lyckats ta mig hit trots att jag bara för en månad sedan ville ge mig av. Och nu är jag plötsligt här och bor i en superfräsch nyrenoverad lägenhet! Kan knappt fatta att det händer just nu. Men de gäller bara att aldrig lägga sig ner och sluta kämpa, för jag kommer aldrig ge upp nånsin oavsett vad det gäller. Och i detta fallet belönades det big time!

Så snart bjuder jag in till inflyttningsfest på riktigt, och ska såklart bjuda med er på en rundtur också men vi får se när jag blir klar! Men tills dess så får ni sprida massa kärlek och ta hand om varandra❤️