Här ekar det tomt

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!
Ja vad ska jag säga, lite väl längesedan jag loggade in och postade något här! Lite besviken på det men har inte haft någon idé av vad jag skulle posta eller vilka typ av inlägg jag ville få ut. Men just nu har jag några idéer om inlägg på lager och vill få ut dem så snart som möjligt så det blir lite innehåll här. 
 
Idag var jag i alla fall ledig och det var skönt att få lite saker gjorda, har fixat lite med lägenheten och planerat inför nästa helg och så. Hann med en sväng in till stan och köpte lite mer inredning så nu har jag ett nytt överkast och nya kuddar till sängen! Har även städat och handlat lite, så många vuxenpoäng tjänades in idag!  
 
Just nu sitter jag och försöker ladda in lite bilder till datorn så jag har lite bildmaterial till de inlägg jag vill posta, så ska börja redigera dem snart så de blir klart. Sen ska jag kolla på Djävulsdansen på svt, så bra program och de som känner mig vet att svt äger mitt hjärta när de kommer till produktion haha. Så ska jobba lite med bilderna nu, men tills nästa inlägg så får ni sprida massa kärlek till varandra❤️
Nya överkastet från rusta och de nya kuddarna från jysk och rusta. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: