Hemvändare

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!

I helgen åkte jag hem, tyckte jag men när jag började tänka på det så är det inte mitt hem längre. Det är mitt föräldrahem, stället jag växte upp på och huset som jag bodde i innan jag flyttade. Men ändå känns det som hemma, kan varje skavank som finns i vartenda rum och hittar allt med förbundna ögon om så skulle vara. Men det är inte mitt hem längre, jag har ett eget hem nu och det är väldigt ovant. Självklart är det något som tillhör med att växa upp, formas till en egen individ och sakta bygga upp mitt egna hem.

Det är konstigt att känna sig som en gäst men samtidigt också känna sig som hemma, för jag stannar i ett par dagar för att sedan åka vidare. Men det kommer nog alltid kännas konstigt att komma hem, för det kommer alltid vara hem oavsett vart mitt egna hem är.

Men nog om den iakttagelsen och mer om vad jag gjorde hemma, jag packade nämligen ner det sista till lägenheten så nu är allt klart. Känns helt overkligt att kunna börja se att de är ett hem, och att de känns hemtrevligt. Så nu är jag officiellt hemmastadd och färdig flyttad, 100% norrbottning med Skellefteå dialekt haha. Men nu ska jag börja göra mig klar inför morgondagen och gå till sängs, så tills nästa gång sprid massa kärlek till varandra❤️

 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: