Mitt egna

Alla bilder tillhör mig om inget annat anges och ingen bild får kopieras!

Mitt namn står på dörren och min signatur pryder hyreskontraktet. Nu har jag officiellt flyttat hemmifrån och de känns så sjukt, kommer inte behöva flytta förrän jag känner för det. Har redan hunnit sova en natt, och trots att jag för tillfället inte har någon säng eller inga andra möbler för den delen så sov jag otroligt bra. Vaknade inte en enda gång på natten som jag brukar göra, kanske var de allt flyttpacka de upp och ner som gjorde mig extra trött men ändå!

Hann igår packa upp de mesta som jag hade här uppe, så är nöjd med att jag hann med det. För på fredag kommer mer från mitt gammal rum och mina möbler, så det blir ingen slapp helg då det knappast kommer bli carpe diem utan mer hårt arbete med att kånka flyttkartonger. Men det ska bli skönt att få hit lite mer möbler så jag får ett riktigt hem, har suttit på golvet vid ett litet soffbord och ätit frukost och lunch! Men så är det att börja om och bygga upp något eget, och är så stolt att jag lyckats ta mig hit trots att jag bara för en månad sedan ville ge mig av. Och nu är jag plötsligt här och bor i en superfräsch nyrenoverad lägenhet! Kan knappt fatta att det händer just nu. Men de gäller bara att aldrig lägga sig ner och sluta kämpa, för jag kommer aldrig ge upp nånsin oavsett vad det gäller. Och i detta fallet belönades det big time!

Så snart bjuder jag in till inflyttningsfest på riktigt, och ska såklart bjuda med er på en rundtur också men vi får se när jag blir klar! Men tills dess så får ni sprida massa kärlek och ta hand om varandra❤️

 

 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: